Swim for Tim diner maandag 2 juli 2018

Op maandagavond 2 juli 2018 neemt het team van de FlexFront Groep en Nationale Waarborg voor één dag een restaurant over in het midden van het land. Onder begeleiding van een topchef zullen de FlexFront en Nationale Waarborg collega’s voor jou koken en een prachtig 4 gangen menu uitserveren.

Wij bieden je een unieke ervaring met een avondvullend programma dat geheel in het teken staat van Swim for Tim. De Swim for Tim organisatie is in 2016 opgezet toen FlexFront collega Tim van den Berg de diagnose ALS kreeg.

De actie Swim for Tim heeft in 2016 en 2017 in totaal ruim € 200.000 opgebracht voor Stichting ALS Nederland. Dit jaar, op 31 mei 2018, zullen we met een team deelnemen aan de Tour du ALS. 41 man, waaronder niet alleen collega’s, maar ook vrienden, familie en branchegenoten van Tim, zullen de Mont Ventoux bedwingen. Per hoofd willen we tenminste € 1.500 ophalen. Eén van de sponsoracties hebben we vorm gegeven in het Swim for Tim diner dat op 2 juli a.s. zijn 2e editie kent. Ben je benieuwd hoe dit vorig jaar was, bekijk dan het fotoalbum of de video voor een sfeerimpressie.

 

Jij kunt hierbij zijn!

 

Het gehele diner, inclusief organisatie, locatie en ingrediënten wordt gesponsord door een aantal partijen die de Swim for Tim organisatie en het goede doel een warm hart toedragen. In dit bijzondere restaurant voor één dag bieden wij plaats aan 200 gasten. Jij kunt er daar één van zijn. Wij vragen een all-in bijdrage van € 150 per couvert. Dit volledige bedrag komt ten gunste van Stichting ALS Nederland.

Een onvergetelijke avond

Voor dit bedrag krijg je een prachtig 4 gangen diner inclusief een voortreffelijk wijnarrangement dat is samengesteld door het team van Smaakmakend. Onder hun bezielende leiding, zullen wij dit menu bereiden. Wij serveren ook alle gerechten persoonlijk uit. 

Zo willen we je een voortreffelijke culinaire avond bezorgen in combinatie met het goede doel. Het entertainment op die avond zal zorgen voor een geweldige ambiance. Daarom is het Swim for Tim diner ook uitermate geschikt om je relaties of personeel een fijne avond te bezorgen. Je kunt dus ook per tafel reserveren. Wij zullen tijdens deze avond tonen dat het mogelijk is onder niet alledaagse omstandigheden in goede samenwerking iets bijzonders te pres(en)teren.

Het programma start om 18.00 uur met de ontvangst en eindigt rond 22.00 uur. We zouden het erg leuk vinden als je aanwezig wilt zijn. Je kunt per couvert en per tafel reserveren. Reserveer snel, want vol = vol!

Naam(*)
Vul uw naam in

E-mail(*)
Vul uw e-mail in

Reservering aantal personen(*)
Met hoeveel personen komt u?

Factuuradres(*)
Vul het adres in

De hoofdsponsors van het Swim for Tim diner 2018 zijn:

Sponsoren diner 2018 

Zonder sponsors is deze avond niet mogelijk. Wil jij ook onze hoofdsponsor worden neem dan contact met ons op.

Heb je vragen over het Swim for Tim diner? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 030-6005120. En vraag naar Marianne Edeling, Marjolein van Buuren of Chairin Chin-kon-sung.


Wat een fantastische avond beleefden we met zijn allen maandagavond 2 juli tijdens de 2e editie van het Swim for Ti… https://t.co/g5W1XYSVtB

De Swim for Tim veiling gaat bijna sluiten! Je hebt nog tot vandaag, vrijdag 13 juli, 17:00 uur om een bod uit te b… https://t.co/rT0lEMzL4B

Laatste veilingweek! #Voetballiefhebbers opgelet! Wil jij op 16 september naar #Feyenoord - #AZ? Bied mee! Jij hebt… https://t.co/hhryicytlD

Laatste veilingweek! VIP-Arrangement voor 2 personen voor het #ABNAMRO World #Tennis Tournament 2019 (11 tot 17 feb… https://t.co/pi2sI3rhZo

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief