Kunstwerk I am in charge of how I feel and today I am choosing happiness van Haggith van Hees

GESLOTEN

Winnend bod: € 750,-

Kunstwerk 'I am in charge of how I feel and today I am choosing happiness' van Haggith van Hees

 

Haggith kiest voor ieder van haar kunstwerken een thema waar ze een passend en inspirerend citaat bij zoekt. Ze wil dat kunst mensen optilt en op een positieve manier aan het denken zet. "Ik voel het als ik de goede keuze heb gemaakt, dan sta ik zingend te schilderen. Op de een of andere manier lijkt dat door te werken in het kunstwerk."

Haar werken kenmerken zich door sprankelende kleuren, verrassende materialen en inspirerende citaten. Het kunstwerk, op linnen canvas, 75 x 75 cm, is gemaakt van diverse producten en technieken; Gesso, Acryl paint,  Spray ink, Black pen, Cardboard, Book paper en Oil pastels. De waarde van het kunstwerk is € 750,- Kunst van Haggith is betoverend en inspirerend. Kies vandaag voor “happiness” en bied op dit schitterende kunstwerk.

Let op: Vanaf maandag 3 juli 12.00 uur kun je niet meer via de website op dit item bieden. Wel kun je die avond vanaf 19.20 uur via Facebook meebieden op dit item tijdens de live veiling op het Swim for Tim diner.  

 

 

Bod geschiedenis

3-7-2017 € 750,-
 16-6-2017 €300,- 

Swim4Tim
RT @Anneschrijft: Vanmiddag een bijzondere dag in het @ALS_Centrum; een kijkje achter de schermen. Besef je weer waarom de actie @Swim4Tim
Swim4Tim
@gerardekdom Heel gaaf, gefeliciteerd! 💫
Swim4Tim
Wat goed om dit te zien Loek 💪🏼 Wie steunt team Klim for Tim? https://t.co/0FZXXlyInX

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief