18 holes green fee incl. een daghap en een goede fles wijn voor 2 personen bij Golf-& Countryclub Liemeer te Nieuwveen

GESLOTEN

Winnend bod: € 750,-

18 holes green fee incl. een daghap en een goede fles wijn voor 2 personen  bij Golf-& Countryclub Liemeer te Nieuwveen

 

Midden in het Groene Hart, centraal gelegen tussen de grote steden ligt Golf- en Countryclub Liemeer, een open, toegankelijke golfclub. Met een’ all weather’ 18 holes Championship Course en uitgebreide oefenfaciliteiten biedt Golf- & Countryclub Liemeer mogelijkheden voor iedere speler. Jong of oud, beginnend of gevorderd, iedereen vindt er een plekje. In het clubhuis, De Heeren van Liemeer, is het na een dagje golf genieten op het terras, uitkijkend over de golfbaan met een goed glas wijn.

Mark your Business biedt een fantastisch arrangement, geldig voor één jaar aan: voor 2 personen een 18 holes green-fee met aansluitend een heerlijke daghap en een goede fles wijn in een ongedwongen sfeer. De waarde van dit arrangement is € 190,-.

Let op: Vanaf maandag 3 juli 12.00 uur kun je niet meer via de website op dit item bieden. Wel kun je die avond vanaf 19.20 uur via Facebook meebieden op dit item tijdens de live veiling op het Swim for Tim diner.  

 

 

Bod geschiedenis

 3-7-2017 € 750,-  

 

18 holes green fee incl. een daghap en een goede fles wijn voor 2 personen  bij Golf-& Countryclub Liemeer te Nieuwveen

 

Swim4Tim
RT @Anneschrijft: Vanmiddag een bijzondere dag in het @ALS_Centrum; een kijkje achter de schermen. Besef je weer waarom de actie @Swim4Tim
Swim4Tim
@gerardekdom Heel gaaf, gefeliciteerd! 💫
Swim4Tim
Wat goed om dit te zien Loek 💪🏼 Wie steunt team Klim for Tim? https://t.co/0FZXXlyInX

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief