Overnachting inclusief ontbijt bij sfeervolle bed & breakfast in Zwolle

GESLOTEN

Winnend bod: € 150,-

Overnachting inclusief ontbijt bij sfeervolle bed & breakfast in Zwolle

 

De prachtige stad Zwolle is zeker een bezoek waard en hoe fijn is het dan als je er lekker een nachtje kan blijven slapen? Bied daarom nu op een overnachting inclusief ontbijt bij Bed & Breakfast Onder de Peperbus of Bed & Breakfast Bij de Sassenpoort, beide gelegen in het centrum van Zwolle.

Bed & Breakfast Onder de Peperbus staat letterlijk aan de voet van het Zwolse icoon de laatgotische toren Peperbus. Vanuit het pension loop je zó het bruisende uitgaansleven in. De Melkmarkt met leuke restaurantjes en barretjes vind je om de hoek.   

Bed & Breakfast Bij de Sassenpoort is een rijksmonument uit 1775. Het pension is gevestigd in één van de mooiste panden van Zwolle vlakbij de Sassenpoort. Bij binnenkomst krijg je direct al het gevoel van pracht en weelde.

Je krijgt een overnachting inclusief ontbijt in kamer 1 of 2 in Onder de Peperbus of Bij de Sassenpoort. De bon is geldig tot 7 juli 2018 naar beschikbaarheid. 

 

 

Bod geschiedenis

7-7-2017 € 150,-
7-7-2017 € 125,-
16-6-2017 € 100,-
14-6-2017 € 25,-

Swim4Tim
RT @Anneschrijft: Vanmiddag een bijzondere dag in het @ALS_Centrum; een kijkje achter de schermen. Besef je weer waarom de actie @Swim4Tim
Swim4Tim
@gerardekdom Heel gaaf, gefeliciteerd! 💫
Swim4Tim
Wat goed om dit te zien Loek 💪🏼 Wie steunt team Klim for Tim? https://t.co/0FZXXlyInX

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief