Een hechte band

Wij zijn medewerkers van FlexFront, Nationaal Hypotheek Loket en Nationale Waarborg en directe collega’s van Tim. Maar ook vrienden, familie en branchegenoten ondersteunen onze actie Klim for Tim. Met 41 man beklimmen wij op 31 mei 2018 de Mont Ventoux. Fietsend betekent dit 62 km, wandelend 21 km. In beide gevallen moeten er 1.597 hoogte meters worden overwonnen.

Wij zijn Arjan, Antoinette, Bjarne, Geeske, Carola, Amber, Gerard, Anique, Renée, Koen, Marjan, Jan, Niels, Patricia, Paul, Thijs, Dominique, Yahya, Linda, Esther, Dick, Rick, Francoise, Gijs, Herman, Inge, Richard, Rik, Saskia, Atakan, Loek, Sjoerd, Monique, Ard, Arjan, Jean en Bram. Namens De Hypotheker fietsen Eric en Machiel mee. Ronald fietst namens NIBC Direct. Voor Lloyds Bank is dit Michiel en voor Eigen Huis Ronald.

Uiteraard kan dit niet zonder de inzet van vrijwilligers. Femke, Marten, Ineke, Albert en Roeli, jullie zijn Toppers! 

 

De Tour du ALS is gestart als een initiatief van familie en vrienden van ALS-patiënten om geld in te zamelen voor ALS onder het motto ‘samen trappen we ALS de wereld uit’. Jaarlijks beklimmen enkele honderden fietsers, hardlopers en wandelaars de berg de Mont Ventoux in Frankrijk. Dit leverde in 2017 maar liefst € 660.000 op. Op 31 mei 2018 wordt de Tour du ALS voor de 7e keer georganiseerd.

 

Waarom doen we dit? Tim was niet alleen een gewaardeerde collega en leeftijdgenoot. Hij is ook echtgenoot en vader van een mooie dochter. Wij kunnen ons nauwelijks voorstellen wat deze ziekte voor impact heeft op het gezin en de familie. Wij zijn een hecht team en werken intensief met elkaar samen. Vaak meer uren dan dat we per dag thuis zijn. Onze onmacht is groot. Onmacht zetten we om in energie omdat we, net als Tim, geloven in de kracht van positiviteit. Deze vreselijke ziekte gaan we verslaan. De Stichting ALS doet hierin veel goed werk. Naast bevorderen van wetenschappelijk onderzoek en het welzijn van ALS-patiënten stroomlijnen zij het beschikbare geld voor wetenschappelijk onderzoek. Op die manier is de kans op het vinden van de oorzaak en toekomstige genezing en behandeling van ALS het grootst. Wij steunen de Stichting ALS. Steun jij ons?

 

 

Swim4Tim
RT @Anneschrijft: Vanmiddag een bijzondere dag in het @ALS_Centrum; een kijkje achter de schermen. Besef je weer waarom de actie @Swim4Tim
Swim4Tim
@gerardekdom Heel gaaf, gefeliciteerd! 💫
Swim4Tim
Wat goed om dit te zien Loek 💪🏼 Wie steunt team Klim for Tim? https://t.co/0FZXXlyInX

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief